SUPER OFERTA
pontul zilei

Pontul zilei - 21.04.2016 - AC Milan vs Carpi

Milan CarpiAC Milan a reusit sa castige in ultima partida din campionat in deplasare la Sampdoria cu scorul de 0-1.

Meciul zilei - 20.04.2016 - Juventus vs Lazio

Juventus LazioIn aceasta seara de la ora 21:45, Juventus si Lazio se dueleaza in cadrul etapei cu numarul 34, intr-o partida in care ma astept ca formatia gazda sa obtina toate punctele.
Milan CarpiAC Milan a reusit sa castige in ultima partida din campionat in deplasare la Sampdoria cu scorul de 0-1. Dupa ce Mihajlovic a fost schimbat din pozitia de antrenor, Cristian Brocchi a debutat cu o victorie si fanii spera ca acesta sa reuseasca sa aduca din nou gloria la Milano. AC Milan se afla la 7 puncte in acest moment fata de pozitiile europene, acest lucru insemnand faptul ca acest meci este unul de 1 solist. In ultimele 2 partide pe teren propriu AC Milan nu a reusit sa treaca de Lazio si Juventus, dar vor porni cu prima sansa in fata celor de la Carpi. Bacca a marcat golul victoriei in ultima meci si este cel mai periculos jucator din atac. Kucka este suspendat pentru acest meci, in timp ce Niang este accidentat.
Carpi vine dupa o victorie senzationala in fata celor de la Genoa cu scorul de 4-1. Inaintea acestei victorii Carpi a suferit infrangeri consecutive contra celor de la Sassuolo si Chievo. Carpi incearca sa se salveze de la retrogradare, insa are un program destul de dificil in continuare, incepand cu deplasarea de astazi de la Milan. Jucatorii lui Castori nu au evolutii foarte apreciate in deplasare, castigand o singura partida in ultimele 9. Gagliolo este suspendat pentru aceasta partida, in timp ce Brkic, Bunjic si Gnahore sunt accidentati.