SUPER OFERTA
pontul zilei

Pontul zilei - 21.04.2016 - AC Milan vs Carpi

Milan CarpiAC Milan a reusit sa castige in ultima partida din campionat in deplasare la Sampdoria cu scorul de 0-1.

Meciul zilei - 20.04.2016 - Juventus vs Lazio

Juventus LazioIn aceasta seara de la ora 21:45, Juventus si Lazio se dueleaza in cadrul etapei cu numarul 34, intr-o partida in care ma astept ca formatia gazda sa obtina toate punctele.
Cursa de caini 8

La fiecare cursă participă 8 (sase) câini, având înscrise numerele de concurs de la 1 la 8 (deosebiti si prin coduri de culoare).

La fiecare 3 (trei) minute, publicul este informat despre cotele de pariere, iar in cele 4 (patru) minute preliminare fiecarei curse, este afisat pe monitoarele/ecranele speciale panoul de cote pentru cursa respectiva. In cele 4 (patru) minute preliminare cursei se accepta si se efectueaza pariurile pentru cursa respectiva. Dupa fiecare cursa se informeaza jucatorii despre rezultatele cursei. Rezultatele curselor anterioare din ziua respectiva sunt afisate pe panoul de cote in bara de jos a monitorului sub forma de nr.cursa/ordinea cainilor care au trecut linia de sosire pe locurile 1, 2 si 3.

Costul minim al unui bilet pe cursele de caini este de 2 lei (miza minima 1.90 lei). (13) Tipurile de pariere sunt:

– CASTIGATOR (WINNER) : În acest tip de pariu pariorul ghiceşte care participant (ce poartă un număr) vatrece primul linia de sosire (se poate paria pe mai mulţi concurenţi în acelaşi timp).

– PRINTRE PRIMII 2 (PLACE): În acest tip de pariu pariorul ghiceşte care participant (ce poartă un număr)va trece primul sau al doilea linia de sosire (se poate paria pe mai mulţi concurenţi în acelaşi timp).

– PRINTRE PRIMII 3 (PLACE): În acest tip de pariu pariorul ghiceşte care participant (ce poartă un număr) va trece primul sau al doilea sau al treilea linia de sosire (se poate paria pe mai mulţi concurenţi în acelaşi timp).

– COMBINAŢII PRIMUL – AL DOILEA: În acest tip de pariu pariorul ghiceşte care dintre participanţi (ce poartă un număr) va trece primul linia de sosire şi al doilea, nu neapărat în această ordine (se poate paria pe mai multe cominaţii în acelaşi timp).

– COMBINAŢII PRIMUL – AL DOILEA – AL TREILEA: În acest tip de pariu pariorul ghiceşte care dintre participanţi (ce poartă un număr) va trece primul linia de sosire, al doilea şi al treilea, nu neapărat în această ordine (se poate paria pe mai multe cominaţii în acelaşi timp).

– ORDINEA PRIMUL – AL DOILEA (PERFECTA) : În acest tip de pariu pariorul ghiceşte care dintre participanţi (ce poartă un număr) va trece linia de sosire într-o ordinea aleasă, primul şi al doilea. (se poate paria pe mai multe poziţii în acelaşi timp).

– ORDINEA PRIMUL – AL DOILEA – AL TREILEA (TRIFECTA): În acest tip de pariu pariorul ghiceşte care dintre participanţi (ce poartă un număr) va trece linia de sosire într-o ordinea aleasă, primul, al doilea şi al treilea. (se poate paria pe mai multe poziţii în acelaşi timp).

– PAR (ODDS) : În acest tip de pariu pariorul ghiceşte care dintre participanţi (caini – ce poarta un numar) va avea un numar par.EX: 2,4,6,8.

– IMPAR (EVEN): În acest tip de pariu pariorul ghiceşte care dintre participanţi (caini – ce poarta un numar) va avea un numar impar.EX: 1,3,5,7.

– MAI MARE (HIGH): În acest tip de pariu pariorul ghiceste care dintre participanti (caini- ce poarta un numar) cu numerele mari (5,6,7,8,) este castigator.

– MAI MIC (LOW): În acest tip de pariu pariorul ghiceste care dintre participanti (caini- ce poarta un numar) cu numerele mici (1,2,3,4) este castigator.

Pariurile pe cursele de câini se desfăşoară după reglementările impuse de Regulamentul de joc.