SUPER OFERTA
pontul zilei

Pontul zilei - 21.04.2016 - AC Milan vs Carpi

Milan CarpiAC Milan a reusit sa castige in ultima partida din campionat in deplasare la Sampdoria cu scorul de 0-1.

Meciul zilei - 20.04.2016 - Juventus vs Lazio

Juventus LazioIn aceasta seara de la ora 21:45, Juventus si Lazio se dueleaza in cadrul etapei cu numarul 34, intr-o partida in care ma astept ca formatia gazda sa obtina toate punctele.

Folosirea www.gsbet.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de catre utilizatori , iar daca utilizatorul nu este de acord atunci recomandam incetarea folosirii/accesarii site-ului. Prin accesare utilizatorul confirma ca este de acord cu termenii si conditiile site-ului. Www.gsbet.ro este folosit strict pentru publicare de materiale, poze , informatii fara scopuri comerciale. Ofertele prezentate sunt doar informative, analizele meciurilor respectiv orice alt material publicat va fi in scop necomercial , doar de informare. Nu ne asumam raspunderea despre corectitudinea , acuratetea materialelor publicate.

Actualizarea www.gsbet.ro se realizeaza periodic,iar utilizatorul va putea consulta , oricand, termenii si conditiile pentru utilizarea www.gsbet.ro Administratorul website-ului nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care informatiile oferite pe website nu pot fi accesate de catre utilizatori pe o perioada nedeterminata de timp, indiferent de motivele tehnice.

De asemenea nu ofera nici o garantie, in cazul oricaror consecinte care pot aparea, fiind cauzate de nefunctionarea, intârzierea sau securitatea serviciilor sale. Utilizarea informatiilor se face pe propria raspundere, astfel administratorul website-ului nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea website-ului sau sau a website- urilor conexe. Orice material descarcat sau obtinut prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de website-ul www.gsbet.ro poate fi folosit doar pe riscul propriu, iar utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care face accesarea.

Prin accesarea www.gsbet.ro, utilizatorul a luat la cunostinta si este de acord ca website-ul, precum si orice continut din cadrul bannerelor publicitare, logo-uri si simboluri asociate sau alte informatii disponibile prin intermediul website-ului pot fi protejate de drepturile de autor, de marcile comerciale sau alte drepturi de proprietate sau legi.